Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 dar i sängen.

4 dar i min säng.
jag kan inte gå.
har tappat ett verktyg .
på min fot får hoppa på ett ben
med minn krycka .
minna barn får komma .
och gå ut med min hund.
och handla det har .
varit jobbigt att inte klara .
sig själv jag är världen största,
olycksfågel hur många gånger.
har jag gjort så jag inte kan gå.
nu slipper jag dessa mörka glass ögon.
nu är det bara att ta fram det ljusa i mitt liv.
och stänga minna mörka tankar ute.
snart födds två nya bebis som hör till mina barn.
skrev 6.30 den 23.7 2021 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-07-23 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP