Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är alldeles rykande färsk o snart ä dä rapport, o så vankas nyheter väder o sport, tänka sig att svettas i värmen så, som det gick en fredag o en lördag fick gå, om det int regnar snart hotar de o bli torrt...


Dagens rick 2021 07 24







Utöver att godtycklig tyckare vara,
Ove var tryckare i en hel skara,
tryckeri o bokbinderi hade firman den,
Ove om kvällen gick o om morgonen kom igen,
det som på den gamla goda tiden bara...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-07-24 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP