Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögat Senryu

 

i hårkorsets mitt

råder stiltjen för stunden

en förångad tår




Bunden vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-07-25 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP