Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell


livgivande droppar

 

När vi vaknar är vi som barn

allt stilla som stjärnor

O gnistrande liv yra vindfåglar, vilda harar

gnyende hundar

vi står bland vildgräsets blommor

plockar ett blomsterfång

dessa livgivande droppar ger hopp

Vi står på en strimma ljus älskade uggla

tack för idag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-25 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP