Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Spegelbilden


silverfjällen över vattnets spegel
där djupen skälver
under ytan allt det osagda
som pulserar av tysta tårar
vi förstår utan att veta
du är alltid densamme
sömnskärvor rör sig under ytan
dörren ett vattenfall

du kommer väl ihåg klokuggla
glädjetårar släpper själen fri
de spelar på osynliga strängar
under ytan





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-07-26 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP