Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Önskan

 

 

du som färdas på öppet hav

var sann mot dig själv utan knot

över lotten livet dig gav

men paddla varsamt din kanot

så du aldrig mer går i kvav

 

 




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-07-26 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP