Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tillfrisknande


du som var kallad i vardag och söcken
Äntligen ser du klart genom varats töcken
på stranden stod de vita av ben
då de korsade floden Styx
visade de sig vara av onyx




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-07-26 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP