Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespel i slutet rum

 

 

Nattens drömmar

syns spela bakom dina

slutna ögonlock

pågår allt jag önskar få

ta del av bakom ridån




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-26 18:46



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det här diktjaget tycks ha en nära och fin relation till ett "du"!
2021-07-26

    glasa VIP
det gömda
som anas

frågan

stannar kvar
i mig
efter läsning
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP