Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VAR INTE LEDSEN KLOKUGGLA, det är ett vanligt fenomen.


Församlingen


Visst är det tragiskt finna
bland församlingen
de stumma som på träbänken sitter
längts ned i skymundan
medan de med klockkedja av guld
salvelsefullt placerade längst fram
De lägger sina fingrar på Bibeln
det blodspår de lämnar efter sig
då de bredbent passerar
får den vita duvan störta mot marken
olivkvisten föll ur näbbet, slog rot
men människan högg ner trädet
och världsfreden dog.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-07-27 15:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
på kornet
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP