Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterfittan

Jag är en bitterfitta ja
klagar och klagar vareviga da
Hå hå ja ja, hå hå ja ja
vad skall jag klaga på ida

Skorna den klämmer var eviga dag
skönt att ha något att klaga på ida
hå hå ja ja, hå hå ja ja
Jag är en bitterfitta ja

Mannen är ful och gemen
han kan jag alltid klaga på
må han ständigt dåligt må
hans självgodhet skall vi klå
hå hå ja ja, hå hå ja ja
jag är en bitterfitta ja

Men själv är jag alltid bra
mycket bättre än andra
inget att klaga på
Hå hå ja ja , hå ja ja
jag är en bitterfitta ja
och har det så bra.




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-27 17:54



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Sorgligt ...
2021-08-02

    Sefarge VIP
En liten "bitterfitta" bär vi nog
alla med oss lite till mans
som vill ut och gnälla?
;)
2021-07-28

  Öknens Ros VIP
Skulle nog tro att gnällandet är ömsesidigt. ;)
2021-07-28

    Lena Staaf VIP
Jo det är ju en satir men jag undrar vad diktjaget anser? Om kvinnor klagar och gnäller i onödan?
2021-07-28

  Koloristen
Lite kul med en text mot manshat, för ovanlighetens skull.
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP