Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Landningsplats




med en fullfjädrad rak höger som hade gjort
Muhammed Ali avundsjuk
visar hon hur man gör för att klara sig
med stort självförtroende och spelar aldrig offer
oavsett en stor labrador, en jättejobbig
papegoja och ett otal andra djur

så landar hon alltid på fyra tassar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-07-28 07:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tji fick dom de rackarns skatorna. Sköt ner en med luftgeväret igår. Visst kan du sa grannen.

2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP