Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka - innan regnet




här finns ron
mitt i sommaren
innan regnet


en liten vind drar
i viskande gräs




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-28 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP