Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Trädgården

 

Du som aldrig lämnat din trädgård

har du aldrig längtat att se förbi gallret

har du aldrigt längtat att få se

hur de drömmande stigarna om kvällen

fördunklats i blått

har du varit för rädd att möta

alla ogråtna tårar utanför

när du gått över vägar

du aldrig tidigare mött

alla de vägar

då solen försvann




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-07-28 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP