Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För varmt


Sommarplåga

Tryckande värme
men badjävlarna jublar
vik hädan sommar




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-28 15:15



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Håller med dig till hundra procent i den här frågan!
2021-07-30

  Niliboy
Ja, plågan är olidlig, jag kippar.....
2021-07-29

  Monica Lindgren
Det här är en rolig dikt. Underbart lakonisk och mycket uttrycksfull! Ja, jag har känt precis det samma!
2021-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP