Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan en översittare jobba som översättare? Är det tonfallet du retar dig på? Är det själva budskapet eller beror det på vad som upplevts av den som talar, innan själva snacket? Saker att fundera över 'En afton i april' eller 'En dag i juni'.


Gårdagens rick 2016 04 23



Den som ingen skiva har
får väl gå med pungen bar
släpp en fis eller en skiva
sedan kan du om den skriva
ge ris eller ros där den far







Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-07-30 12:44



Bookmark and Share


  Silverstripe
Det har understundom hänt
att en syrlig recensent
över alster galla öst
trots att skägget hänger löst
min kommentar har ringa vikt
men jag vill tacka för din dikt

2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP