Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polarharen

Förlorad i kaninhålet.
Förlovad med mig själv.
Förlåten av snöleoparden.
Förtrollad av lugn.
Förgätmigej tröstar.
Förhållande med höstmyset.
Förbannad på mycket.
Förorenad lycka.
Förbisedd uppmärksamhet.
Förtretligt typiskt.
Fördel kan vara en fördel.
Förför. Ja tack.
Förbjuden kärlek.
Förträffligt vacker.
Förrätt fast hellre efterrätt.
Före men även efteråt.
Förtur kan vara tur.
Förnärmad nästan förolämpad.
Förstås självklart.
Före slutet.
Förmodligen kan jag anta.
Förfriskningar kan vara trevligt.
Förgäves jag försöker ta mig ur kaninhålet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-07-30 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP