Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Trädkramaren

 

efter allt jag läst och sett

hur människor mot andra sig betett

fått mig hoppet om människan förlora

aldrig nog vikten går att förstora

illvilja finner alltid nya sätt

att mörda grannen lekande lätt

 

inom familjen sker de tysta brotten

deras fotspår får jorden att skälva

finner någon där sin viloplats

varken björn eller älva.

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-07-31 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP