Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Padel i en sadel. Inspirerad av två låtar, av två olika grupper och två helt olika årtioinden. Den ena är med the Beatles 'I wanna be your man'. Och den andra är inte med den gruppen. Men musiken är från gruppen som känns igen.


Lilla sångstunden (egen text d’elvis)





We are all beginners
And we are all the swimmers

I wanna be at cirkus that years
Playing with lions tigers bears

But who will know about a hit
Who will now scream about it?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2021-07-31 19:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Råkade se ett stavfel, rättat nu
2021-08-01

  Silverstripe
Att mixa language can krydda en text
ingen är beredd på what comes next
är padel för vatten eller a court
döm inte läsarens reading too hårt
I repeat the diktning gång på gång
adding musik så det blir till a song
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP