Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ske pris o ära-

du oss alltid hem bära.
i denna stora stund.
ge oss alla din grund.
du är till för oss alla.
när du på oss kalla,

vi kallar på dig i nöden.
vi kallar på dig i döden.
vi kallar på dig i livets stig.
tro tro bara på dig.
vissa dagar och nätter.
allting bara fortsätter.
hjälp oss at få bättre dar.
när vi till himmelen far.
varför känns alt så kalt.
jag vet inte alt.
oron i mig bor.
att jag på dig alltid tror.
vill att du skal hjälpa min släkt.
innan vårt liv är släkt.
mitt liv är en inre strid,
jag har inte tid.
hjälp vi är trötta att vara sjuka.
finns det många människor avundsjuka.
jag tror och tror,
att jag nån annan stans bor,
skrev idag är jag kom in med hunden.
blev glad att jag kunde gå på min fot.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-07-31 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP