Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets vilja

 

Se på havet

En storm av upprördhet

Följ båten

En kamp på vågorna

Viljan styr

Svårt följa efter

Nya tider  av hopp

Finna kraft

Förändra livet

Närvaro längtan

Förväntan

Varva ned

Gå i land finna ro

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-01 11:37



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja landbacken är nog tryggast, vad jag minns av sjömanslivet!
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP