Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två värdar möts i vår släkt. inte bara svenskar . mina kära väljer dom dom älskar .kärleken vinner


ett leende hit.

ett leende dit.
ni kom hit till oss.
vi är alla olika.
men ändå så lika.
ni ler ett leende.
titta titta på mig.
hjälp mig i bland .
i bland ger mig en blick.
ett varmt leende.
gör mig glad.
vi sänder tankarna.
.ni vill ha det bra.
ni vil att era barn skall ha det bra.
men många gånger förstår vi inte varandra.
men ändå mötts vi dagligen.
vem är ni vem är jag.
ändå behöver vi varandra.
en dag en dag.
två världar mötas .
nu ni vet vi vet.
det kommer att dröja.
när hela vår värld.
förändras till det bättre.
för alla det är när -
när kärleken når varandra.
skrev i morse när jag satt att tittade ut.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-08-02 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP