Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOLSKEN

Solsken öppnar möjligheter

Värme likaså

Läppar ler och sinnet leker

som det gjorde då

då när allt ganska enkelt

Jämförelsevis

Solsken öppnar möjligheter

stråk av paradis

 

LARZ GUSTAFSSON 3/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2021-08-03 07:23



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fin och varm att läsa. Antar att det är du som liten.
2021-08-04

  Lottie Ålhed VIP
Mycket fina rim och metaforer i vacker dikt om nu och då.
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP