Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stora och absurda


Sveriges problem

Sveriges problem :
dödligt våld med skjutningar
försvarets flagga




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-04 07:50



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
grattis dennis du har namsdag i dag .
det är dennis dagen . ha en bra dag . jag är din skrivarvän birgitta
2021-08-07

    lydriket
absurdistan
2021-08-04

  Koloristen
Vaken reflektion. Det är en veritabel kupp som har genomförts. Liksom i Ryssland 1917 är det samma krafter som opererat i kulisserna. Måltavlan nu som då är vita människor och kristendomen.
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP