Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto 2019..tack för idag klokuggla.


Gardinerna

 

Blickar ut genom fönstret

på marken ser jag fotavtrycken

spåren som gått av och an

Du fick inte komma in i värmen, liksom vi

De vita hundlokornas skira flor

är parkens gardiner

 

Som ett flor mellan natten och dagen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-08-04 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP