Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Barrmattan

där under barrträdets kjol finner du oss
vi döljer vårt ansikte bland barr och rodnande löv
när torkan gör livet bistert, gömmer vi oss i våra grottor
men regnet får oss att titta upp ur jorden
ljuset ge vår kropp ett gränslöst hopp
och hela familjen vänder sitt ansikte mot solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-08-05 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP