Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurvige lur - filosofistudie


världens chock ovanpå övriga idag
skenade ner då det knackade på dörren
och lämnade datorn påslagen
och takfönstret på glänt
Dålig info från leverantören lyckades
stressa upp mig och gå på högvarv
de kunde formulera sig bättre
glad allt ordnade sig så jag fick allt klart idag
halleluja tvättmaskinen fick igång den
sände ut ett SOS till grannfrun
det var maken hennes som knackade på
uppfinnarjocke
som jag sade bruksanvisningar det värsta jag vet
Ikeas läser jag inte sätter ihop utan förvirringen
med tekniken annorlunda
fast han blev inte klokare, jag förklarade så här gjorde jag
och den startade inte
plötsligt snurrade den igång, kom på jag hade uteslutit
en sak.
andra tvättmaskinen snurrar halleluja

alltså Lurvige lur Latte hade lyckats krångla sig ut
kom jamande utanför vilken lycka fågelungarna
redan lyft, stängde grinden till kattgården
Baylie´s trodde det var en främling och
väsnades var tvungen VERSERA
Värst vad ogina djur också kan vara
får en men inte den andre
undrar även över vad händer med människor
då en med 100 säker på kvinnan är man
alla pratar vi högt ibland.

tacksam över dagen som gått klokuggla
en av dessa dagar då en hunnit börja med
penselarbetet.
apropå ifall du känner igen går igenom
mina texter för året
kastar de sämsta snickrar på de övriga
har litet planer
ovanpå alla 1001 saker som ska göras
faktiskt stimulerande.
Bamsekram <3







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-08-05 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP