Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet ett ljus,

livet är ett ljus som tändes.
livet är ett ljus som släckes.
i bland släckes det ner.
men innan det.
brunnit ut helt.
börja livet återvända.
när jag varit ,
nere vid dödens kant.
sen började livet återvända .
det tar tid att återvända.
skall ljuset åter brinna i mig.
man får en annan syn.
på ja hela livet.
att bara hoppas .
att ljusa livet .
skall brinna i mig länge.
skrev i dag i morse.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-06 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP