Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänker på dig.

jag kan dig nå.
men inte dig få.
mina alla tankar.
i mitt hjärta bankar.
jag tänker och tänker på dig.
du tänker inte på mig.
du är som vinden som flög förbi.
jag kan inte från dig bli fri.
jag vet inte vad jag i dig ser.
nu vet jag inte om dig mer.
du finns i minna tankar jämt.
tror du att känslor är skämt.
hur skall jag veta det.
när inte ens du vet.
jag vet ingenting om dej.
snart säger jag bara hej.
varför tänker du så.
du kan mig aldrig förstå.
jag har känslor som brinner i minn kropp.
finns det för dig och mig nåt hopp.
jag vet ingenting nu.
vet bara bara att du är du.
skrev i morse.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-06 10:41



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et fint dikt om längtan som mange mennesker har tilsammans. Jag tycka också at det har en bra komposition og kreativ brug af ord, så det er inspirerende at læse det trevlig helg med venlig hilsen Klaus
2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP