Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville ändå bryta av lite, när vi just är halvvägs genom er termin i denna niche, där självhjälpsatiren just står i skräckens skugga. Nu, när det är som mörkast, har jag bjudit in en predikant.


Enhälligheten förevigheligar


Gud sa att vi är inrutade och såg snart i tystnaden ett fält, en verklighetsfrekvens, av osignerad Dövört och hur stärkt han blev utav sin promenad i den parken, i möte med all existensiell ironi, det fanns där ej någon att yrka något så fantastiskt och det skenade, hur han betedde sig var en spegling av Hans förhoppning, därav optimistisk och efter femton miljarder år av att ha varit passivt aggressiv till följd av detta krassa säljartänk var nu skapelsen enhällig i sitt tysta, medgivande fördömmande, lämnade en lapp om att man ju kan va skön också, eller hur och till följd av detta har vi tidlösa "stunder" av evighelighet. Den kosmiska förgrunden, om du så vill.




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-06 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar denna text (med inledning).
Lite speciellt;
"där självhjälpsatiren just står i skräckens skugga."
"i tystnaden ett fält, en verklighetsfrekvens, av osignerad Dövört och hur stärkt han blev utav sin promenad i den parken"
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd