Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLT BLÅSER ÖVER

Allt blåser över

Sen blåses det av

Sista basunen ska ljuda

Många ska uppstå 

i Kristus från grav

Möta vårt Lejon av Juda

Vi som är kvar

och som lever i tron

ska också evakueras

Det blir en märklig

och underbar syn

Segern ska då celebreras

 

 

Allt blåser över

Sen blåses allt av

Snart ska den stå

sista striden

Du som en gång

var en lasternas slav

lämnar då jorden och tiden

Aldrig ska ångest

sen plåga din själ

Allt som bedragit

begränsat

ska lämnas bakom

när allt blivit väl

Himlen ska ALLT

överglänsa!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-08-06 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP