Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pengar.

pengar är bara papper.
man behöver dom för .
att leva klara sig själv.
lyckan är att ha alla .
kära alla man tycker om.
nära nära sig så länge.
när dom är borta.
prylar betyder ingenting.
tomheten i hjärtat.
efter dom man älskar.
är borta tomheten bär jag .
med mig hela livet .
då är det bara att..
finns jag i morgon.
finns mina kära.
i morgon vill inte.
stå vid en grav.
tänker varför sa jag .
inte hur mycket ,
hur mycket jag älskar er .,
medan ni fanns.
nu får jag stå där sorgsen,
av birgitta så är min tankar i dag .
kram till alla mina kära i himmelen o på jorden.
kram till alla som behöver det .




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-08-07 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP