Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existentialism.Här är vi, för Sverige.

När det är viktigare att försvara regnbågsflaggan än den svenska flaggan är det ett annat svensk politiskt alternativ att försvara bitarnas hemland, det är tvärtom kring politik som sex. med deras slagord:"det som finns i din handflata är inte en lögn, det som finns i botten är glädje!" detta är stark stigmatisering, inte HBTQ -personer.

När kärleken blev till tusentals bitar och fri rörlighet för det väsentliga kvävdes men bara för den vanliga medborgaren då ”Försvarsmakten är precis där de ska vara! Regnbågsflaggan förtjänar att försvaras "för kungen och hans stav.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-08 10:09



Bookmark and Share


  Koloristen
Fanflykt är enda alternativet idag.
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP