Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för uppmärksamma text.

jag tänker på dig.30.7 2021,¨'
livet rinner bort.24,7,2021
tack för att ni gillar vad jag skriver.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-08-08 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP