Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vädja till kungen, han gillar ej försäljning på diplomater.han har barn och barn barn som vill leva i fred.


Anställda på ambassaden i händerna på den nya regimen.

Tolken Sohail halshöggs av talibaner: ”Han var otrogen” (expressen.se)

15 personer tolkar offer för organisationen och dålig ledning av Sverige, snälla spela inte ordet diplomat utan att respektera det, detta är vad som hände med O. Palmer när han började utöva gynekologi!

Det är de som finns kvar, de är glömda, de är inte desertörer, tolkarna tillhör den svenska diplomatkåren med dokument eller ett hedersord, de är alla i diplomatiska och militära ockupationsövningar.

Eller få folk att förstå att det aldrig har funnits diplomater utan gisslan på den svenska ambassaden i Afghanistan!

Ingen svor att dö för den svenska kungen!

Svenska Tolkofficerare tjänstgjorde för den svenska armén, förutom den svenska diplomatiska kåren, accepterades och samarbetade vid den källa som Sverige önskade.

Alla länder har tagit hem 7 000 tolkar afghaner eller, på deras begäran, till ett tredje land genom NATO -styrkor.

Det fattas inte, vad vill Sverige omvandla och sälja till talibanerna som spiontolkar?

Detta är ett visitkort i ett nordiskt land som inte lever upp till sina inhemska eller internationella diplomatiska och politiska löften och inte låter oss komma ihåg åren av andra världskriget när det gjordes lika förrädiskt.

Till och med Rumänien evakuerade sina soldater och diplomater för en månad sedan.

Jag skäms över dagarna under clownens styre, för "förbannelsen" kommer att döda palatsets arrogans som arga klimataktivister ... https://www.expressen.se/nyheter/ambassadens-anstallda--lamnas-i-sticket-radda-for-att-mordas/

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-10 00:20



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/nyheter/forsvarsmakten-inte-haft-tolkar-pa-sju-ar/

2021-08-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/s-aendrar-sig-om-tolkarna.rAzjUbHE4
2021-08-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/nyheter/vi-var-era-kolleger-men-ni-lamnade-oss/

2021-08-10

  Koloristen
"En flagga värd att försvara" hette det visst.
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP