Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leva för dagen.

leva för dagen
du vet inte vad.
händer mig i morgon..
jag tror alt som hänt mig.
i hela mitt liv.
alt var en mening..
man måste vara rädd.
rädd om sig själv.
all olycka o död.
som drabbar mig hela tiden.
är en varning.
du kan inte göra alt.
du kan inte hjälpa alla,
tänk bara du måste tänka,-
du måste klara dig själv.-
men man blir ledsen.
när olyckan kommer.
flygande efter mig jämt.
men jag har kommit tillbaka.
efter varje motgång,
jag vill inte lämna mina.
kära barn ännu.
bara kämpa hålla sig kvar,
vill leva så länge jag kan birgitta.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2021-08-10 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP