Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny generation.

alla barnen precis alla.
som är mitt alt.
ni har olika hårfärg.
många ljusa något.
rödhåriga en helt.
svarthårig bruna ögon.
det är vårt alt en nu generation.
dom lever vidare,.
många har mitt blod i sina ådror.
tre stycken är jag extra farmor för-
ett nytt arv i vår släkt .
en tanke att tänka. en ny framtid.
tack at ni finns lyssna på er hjärta.
gift er med den ni älskar det är ni som bestämmer.
ja min kära en av er föräldrar kommer inte från sverige.
men ni är ni älskar er alla er mamma mormor farmor kram birgitta-




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-08-10 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP