Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du öppnar mina ögon.

det finns män med kärlek.
det finns en man som ger känslor.
bara man tänker på honom.
får man känslor.
känslor i sitt hjärta.
-vill bara krama han.
men är han fri-
är han ledig.
jag vet inte.
mina känslor brinner.
brinner till himmelen.
finns det för mig nånting,
vad vill jag vad vill jag.
jag springer vågar .
inte blir rädd.
springer från detta.
att vissa sina känslor.
att bli sårad igen.
jag har tagarna utåt.
kom inte nära
jag blir rädd.
ja rädd för kärleken. skrev 8.8 2021 birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-08-10 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP