Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivlets dagar.

du håller mig uppe.
när tvivlets dagar kommer .
min kärlek min längtan.
till dig tänker på dig .
då blir jag stark.
stark i hela mig.'
då tänker jag tvivlets.
dagar är snart förbi.
då står du där som.
ett ljus för mig.
manen som ger mig känslor.
att hoppas på det omöjliga-
i hela livet som inte är -
som inte är sant ännu
kanske snart om jag.
inte ger upp hoppet.
att hans finns där.
där bara för mig.
en dag kanske han.
öppnat sitt hjärta.
för mig det är många .
som är rädda för kärleken-
och bli besviken
till o med jag är rädd,
av birgitta skrev 10.8 2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-08-10 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP