Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norsk Fiskindustri Saboterad.

 

Här är bara ytterligare en belysning efter det på Gotland när fisken skottades till strand dödad av jag vet inte vem och vad.

Man befarar att 100 000 laxar till ett värde av nästan 30 miljoner norska kronor dog till följd av ett omfattande klorläckage vid Grieg Seafood -anläggningen i Alta / Norge. rapportera "Intrafish".

15 000 liter klor spilldes ut i havet på ett laxslakteri: Genom att sabotera sig själva arbetar myndigheterna nu med att få en överblick över vad som hände och vad konsekvenserna kan bli.

Företagets andel har sjunkit med drygt 3% på nyheterna.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-10 17:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Bedrövligt.
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP