Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodet

En kopp kaffe
jag började dricka den igår
sitter fast i ett elände
tillsammans med morgondagen
åldras med sekunderna
som faller genom luften
mot marken
och lägger sig tillrätta
för att vila

Det här är vad vemodet
leder till

Stadens brutala andning
ljus efter ljus
minnet av ett minne
ett slarvigt levt liv
går sakta
in i skuggorna

Jag samlar ihop mig
till en enda punkt
ett ljus i tillvaron
en vibrerande fyr




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-11 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP