Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Amerikanska fastigheter kommer att vända sig till kol och aska när bankerna efter den 11 september 2021 kommer att vräka eftersom de inte betalade för sjukhusvistelse av covid som i många fall var en vanlig förkylning höjdes till en stark covidmarknad.


20 år sedan World Trade Center och Pentagon -tvillingtorn.

Frågan är känslig när USA förbereder sig för att fira 20 år sedan World Trade Center och Pentagon -tvillingtornattackerna, med en ceremoni i New York närvarande av president Joe Biden.

I slutet av förra veckan familjer offer, bomböverlevande och räddning lagmedlemmar utfärdade ett brev som meddelade att den demokratiska presidenten inte skulle vara "välkommen" till ceremonin om han "inte höll sitt löfte".

I ett dokument som skickades till magistraten i New York på måndagen förklarade FBI att det hade "beslutat att ompröva" det privilegium som tidigare åberopats att inte avslöja vissa känsliga dokument för att "identifiera ytterligare information som kan offentliggöras".

Brevet kräver att alla dokument som enligt signatärerna är relevanta för Saudiarabiens inblandning i attackerna ska publiceras. Brevet undertecknades av cirka 1 700 personer, enligt amerikansk press.

Måndagens besked mottogs med viss skepsis.

En grov lögn!

Saudiarabien pressas, manipuleras och pressas av amerikaner i alla fall.

Den riktiga filen kommer inte upp till ytan tidigare 50-70-100 år, kanske aldrig!

För att amerikanerna gav det till sig själva i medskyldighet till israelerna och ryssarna !!!

Varför säger jag det ?!

1. Dessa byggnader byggdes i samarbete med fd Sovjetunionen.

Dessa byggnader hade termonukleära kontrollerade rivningssystem monterade i granitblock.

Den amerikanska lagstiftningen tvingar dig att försäkra / installera de kontrollerade rivningssystemen under byggandet av blocken med hög höjdregim.

Därav dessa fall av strålning ... En annan detalj är det enda kontrollerade rivningssystemet där din byggnad faller i en rak linje !!!

2. Kommer du ihåg att den dagen var det ingen jude på jobbet / jobbet?!

De behövde en bättre och vackrare förpackad anledning att komma in i öst.

Resten är meningslöst att prata om eftersom du vet ...

ETT ELDBART KRIMPROJEKT !

P:S: Den federala polisen tillade att "de kommer att offentliggöra denna information gradvis och så snart som möjligt." Låt oss se den här också ...
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2021-08-11 08:21Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP