Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

härligt härligt

mysigt så mysigt.
regnet öser ner.
solen lyser så ljuvligt skön .
frisk frisk luft.
jag känner glädje,
en inre frid.
nu öser regnet ner,
över mig jag sitter.
på min balkong.
och njuter av regnet.
är det våra kära i himmelen.
som gråter över världen.
den har inte blivit vänlig,.
ingen tänker på den andre,
bara på sin egen lycka .
det är bara pengar.
makt våld hat skjutningar.
vad är det för värld.
alla barn skal leva i .
när en ny generation .
växer upp kanske ett nytt tänkande.
kan förändra vår jord,
ja livet är ett lån.
skrev 10.8.2021 birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-08-11 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP