Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänka på sig själv.

tänka på sig själv i dag.
att du skall må så bra.
att du orkar med dig själv.
att du orkar med ditt liv,
att du orkar med all dina motgångar.
att du orkar med det som kommer.
du kan aldrig ly från dig själv.
från all sorg och död.
jag kommer att ta mig igenom det.
att jag vet livet är ett lån.
tänka på alla kära jag har.
jag vet inte minut för minut.
döden kommer fortare,
en man tror en dag är det.
bara där vid min dör.
den är inte välkommen.
den kommer ändå.
när det är dags att.
jag får lämna denna jord.
.jag är inte nedstämd..
men mitt tänkande .
är väldigt jobbigt i bland.
att bara låta dagen gå.
skrev i morse 8,30. av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-12 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP