Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon bor i Sverige!

 

Djupt i botten

Inom mig själv

Bor en deprimerad själ

 

I ett rum

 

Utan dörr eller fönster

Utan säng

Utan ett ande rum

 

Hon är anledningen till den jag är

 

Hon vill inte prata med mig

Hon vill inte dela matborden med mig

Hon vill inte leka med mig

 

Fiasko!

 

Hon bor i Sverige!

Utan min kropp

Utan mitt hjärta

 

Och jag är en kristen flykting

Ej önskat i existensen

Ej välkommen någonstans i världen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-08-12 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP