Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske, kanske inte. Om

Tatuerad lila taggtråd.
Som ett pärlband runt armen.
En arm som i övrigt är naken.
Men resten av kroppen,
resten av kroppen är skickligt
målad med döskallar, rosor,fjärilar,
tribal och drakar.
Jag bläddrar bland tatuerarens pärmar.
Fascinerad.

Leende av vitaste vitt.
Ett leende jag aldrig glömmer.
Som du visar bara för mig.
Jag sitter i tandläkarens väntrum.
Tittar i ett skåp med honungsburk
med en massa sockerbitar intill.
Hur mycket socker innehåller en honungsburk?
Intressant.

Hål i örat.
Ett örhänge i ditt ena öra.
Som du stolt visar upp för mig.
Jag är hos frisören. Tittar på olika stiftörhängen.
Den ena vackrare än den andra.
Bedårande.

Förlovningsring.
Du visar mig din hand med den vackraste
förlovningsring.
Jag är hos en smyckesbutik.
Beundrar allt härligt bling jag ser.
Allt från silver, guld och diamanter.
I alla de prisklasser.
Underbart.

På väg hem ler jag.
Med min tatuerade delfin vid svanken.
Med hjärta av vitt guld med diamant i
som ett tandsmycke.
Med hål i öronen.
Med en silverring med Swarovski sten
på mitt finger.

När världen är som vackrast.
Måste det vara som idag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-08-12 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP