Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medberoende alkoholen

alkoholen är en fiende.
till människan som inte .
kan hantera sina känslor.
alkoholen bryter ner en människa.
dom är bara skuggan.
av sitt jag man sitter .
bredvid och ser hur människan.
bryts ner man står maktlös förtvivlad bredvid.
så länge dom inte själva vill.
då går det inte.
dom orkar inte med alla krav.
på livet och verkligheten.
jag är så trött på denna sprit.
sen på min ena son hur hans sambo beter sig.
jag blir ledsen rent förbannad '
dom är riktiga fyll svin.
vad hjälper det alkoholen är en svår sjukdom.
min son är precis som sin pappa.
som min pappa ,ja man kan bara finnas där för dom-
fast man bryter ner sig själv oron hela tiden vad skal hända.
all bråk hela tiden mellan oss hans syskon .
när dom dricker blir dom en annan människa.
skrev i dag av birgitta 13.8.2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-13 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP