Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmärksammad text-

tack för alla som tyckte om .
tänka på sig själv.
jag skriver som jag tänker
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-08-14 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP