Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud vad det grönskar,

är fint med denna jord.
denna sköna natur och jord.
älska mig i dag.
älska mig i morgon.
älska mig när du hatar mig.
glöm mig inte.
en ända dag,
en dag finns ,
jag bara inte.
på denna underbara jord.
jag älskar dig.
finna underbara jord.
var du har gett oss alla.
men alla förstår inte.
alt är ett lån.
till oss alla.
så växer vår jord.
var rädd om vår kärlek.
till alla på jorden.
vissa den du älskar.
ja innan alt är försent.
undret att föddas.
att se barnet föddas.
att se våra kära dö.
det är den stora gåtan.
var rädda om varandra. medan vi finns,
skrev nu när jag satt påminn balkong av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-08-14 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP