Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feberfrossa

Du kan få komma hit och ta på mig
min bultande kropp och insida
till röda, glödande palmblad
och bladguld, i dunkla pärldraperier

Bland cigarettdoft, rökelser, flaskor
lampljus och plysch i fåtöljer
kom ta på mig nu:
jag vill bli huggen i bröstet, långsamt

Ser du mig inte?
jag badar här i ditt mörker
bland lågor, hemsläp och vätskor
du kan känna dig fram till mina pärlor

I dina ljusröda händers insida
bakom tatueringar, mönster, färger
finns kroppsliga törstar, rötter
om du aktar dig för och sväljer

Så finner du mig under skinnet
fångad i brinnande trädkronor
fria mig, ta mig till hemmet
hugg mig i djupaste sten




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-15 10:57



Bookmark and Share


  SatansSon
Bra text som jag förut helt missat
2021-11-01

  Lustverket VIP
Ja, gillar den, liv och desperation. Är inte det samma sak?
2021-08-16

  100apor
Bländande vass poesi!
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP