Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molnen går förbi.

som mina tankar.
dom driver vidare,
står och tittar ut.
molnen grått tråkig.
men solen lyser.
fram lite här och där.
känner en inre glädje.
att nånting kan ge mig hopp.
månen kan ge mig hopp.
när hopplösheten driver.
i min kropp.
oron ångesten att inte.
må så bra tvivlet.
hur länge är det så här.
.läkarbesök hit och dit.
meningen hit och dit.
alt känns hopplöst .
så ser jag naturen,
tänker på himmelen.
molnen och stjärnorna,
tänker på längtan,
till sjön till skogen,
till blommorna på landet.
det jag var tvungen att lämna.
längtar efter tystnaden.
men det är tryggt att ha människor,
omkring sig i stan, skrev nu i dag av birgitta15,8 2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-08-15 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP